Är du supporter till nåt av Stockholmslagen?
Då är Sthlms forum något för dig.
Bli medlem redan i dag.



Erbjudanden24.se

tisdag, september 16, 2008

England Omg 4




Mycket har hänt i England det senaste. Både West Hams tränare och Newcastles dito har avgått då de inte kom överrens med sina styrelser om spelarköp/försäljningar. Ny tränare i Hammers blev Gianfranco Zola som för övrigt har ett förflutet i Chelsea. Får se om det blir succè eller fiasko.

Tottenhams katastrofinledning fortsätter, igår blev det förlust 1-2 hemma mot Aston Villa. Där det var bud på fler mål till Villa. Sen gjorde Spurs målvakt en tavla som är en värdig kopia av Tim Flowers. Sen var det ett stormöte mellan Liverpool-Manchester U som slutade 2-1 där united tog en tidig ledning med 1-0 efter c:a 3-4 min. Men sen vet jag inte vad de gjorde för sen gjorde van der Saar en tavla han med. 1-1 i paus sen efter paus var det bara ett lag på planen. Ska även sägas att LFC ställde upp utan Gerrard,Torres och Babel från start så det var starkt jobbat.

Sen var det "The Clash of cash" Man City-Chelsea. Där Robinho nätade i första matchen för City men sen kom maskinen igång och Chelsea vann.

Liksom Tottenham så har även Newcastle börjat mindre bra för att vara snäll. Förlust hemma med 1-2 mot nykommlingarna Hull City. Kanske är det Hull som är årets skrällgäng?

Annars är det ingen större chock i ligan förnärvarande. Om c:a 10 omgångar så ser man ju hur serien kommer att se ut i maj men i december med tätt matchprogram så kan lag antingen bli avhängda eller komma i kapp eller rycka i toppen.

Now it`s tea-time! See you later old chaps!

Se filmen från Em i Innsbruck här !!

Annons